Punim më i mirë në internet

Shfletoni më shpejt

Firefox-i përdor më pak kujtesë se sa Chrome, që kështu programet tuaj të tjerë të mund të xhirojnë me shpejtësinë maksimale.

Mësoni më tepër

Zgjerimet tuaja të parapëlqyera

Shtoni te shfletuesi juaj Firefox funksione të fuqishëm, veçori të dobishme dhe madje pakëz zbavitje.

Shihni tërë zgjerimet

Kujtesë e baraspeshuar

Firefox-i përdor aq kujtesë sa duhet për të krijuar një punim të rrjedhshëm, që kështu kompjuteri juaj të mbetet reagues ndaj punësh të tjera.

Mësoni më tepër

Shfletim Privat më i fuqishëm

Mënyra e Shfletimit Privat i fshin të dhënat e cookie-ve dhe historikun e shfletimit tuaj sa herë që e mbyllni.

Mësoni më tepër

Shtoni bllokim gjurmuesish

Firefox bllokon automatikisht ndjekjen tuaj nëpër internet nga mbi 2000 gjurmues reklamash.

Mësoni më tepër

Përgjegjës fjalëkalimesh

Firefox Lockwise ju lejon të përdorni krejt fjalëkalimet që keni ruajtur në Firefox — dhe është falas.

Mësoni më tepër

Përshtateni shfletuesin tuaj

Jepini shfletuesit tuaj pamjen që doni me anën e mijëra temave të ndryshme.

Shihni temat kryesuese

Njëkohësoni pajisje

Sigurohuni që krejt gjërat tuaja të rëndësishme — kërkime në internet, fjalëkalime, skeda të hapura — shfaqen kur ju duhen, në çdo pajisje.

Merrni një llogari Firefox Account

Faqerojtës më të mirë

Përdorni ikonën yll të faqeruajtjes që të jeni i sistemuar dhe shtoni shpejt e shpejt emra dhe dosje vetjake.

Mësoni më tepër

Bllokim Profilizimi

Fingerprinting është një lloj gjurmimi internetor që është më i rëndë se sa gjurmimi i zakonshëm i bazuar në cookie-t — kjo është arsyeja pse Shfletues Firefox-i e bllokon.

Blloko krijues shenjash gishtash

Përktheni internetin

Përktheni nga më shumë se 100 gjuhë në gjuhën tuaj, drejt e në Shfletues Firefox-in tuaj - më e lehtë se kurrë.

Përktheni në gjuhën tuaj

Picture-in-Picture

Keni punë për të bërë dhe gjëra për të parë? Bëjini që të dyja përmes funksionit “Picture-in-Picture” në Firefox.

Mësoni më tepër