Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

A është Firefox-i shfletuesi më i shpejtë?

Shfletoni më shpejt

Çdo program kompjuteri që xhironi, zë ca kujtesë. Nëse kompjuteri juaj ka kujtesë të pakët, kjo mund të shkaktojë… një…… ngadalësim………… të konsiderueshëm. Firefox-i synon për baraspeshim — përdorim kujtese mjaftueshëm për t’ju lejuar të shfletoni rrjedhshëm dhe lënie kujtese të bollshme për ta mbajtur kompjuterin tuaj të përdorshëm.

Multi-tasking me shumë skeda

Firefox-i është një shfletues shumë-procesesh, që do të thotë se skedat tuaja mbeten të freskëta dhe s’do të duhet një shekull për t’i ringarkuar. Me 86% më pak vonesë kohore, mund të kaloni shpejt nga skeda në skedë, edhe kur një zë brenda jush ji thotë se keni shuuuumë skeda të hapura.

Lojëra më të shpejta

Udhëhoqëm shoqëritë teknologjike të arrijnë të xhirojnë lojëra 3D gati me shpejtësitë e platformave origjinale dhe tani Firefox-i po sjell punim edhe më të mirë në lojërat që nga interneti. Shfletuesi ynë i fuqishëm, redukton vonesat, bën më të shpejta kohët dhe e bën më optimale në përgjithësi lojën, përmes shfletimi më të shpejtë, më të hajthët.