Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Mozilla bën shfletues, aplikacione, kod dhe mjete që vendosin njerëzit para fitimit.

Misioni ynë: Ta mbajmë internetin të hapur dhe të përdorshëm nga të gjithë.

Lexoni Misionin Tonë

Korporatë. Fondacion. Jofitimprurës.

Mozilla vë njerëzit mbi fitimin në çdo gjë që themi, krijojmë dhe bëjmë. Faktikisht, në zemër të sipërmarrjes tonë gjendet një Fondacion jofitimprurës.

Mësoni rreth Mozilla Foundation

Manifesti Mozilla

Ende sot na udhëheqin parimet që shkruam më 1998-n. Dhe më 2018, krijuam një shtesë për të vënë theksin më fort te përfshirja, privatësi dhe siguria për këdo në internet.

Lexoni Manifestin

Një Vizion Global

Me zyra anembanë botës, e vëzhgojmë internetin nga një shumësi kulturash dhe kontekstesh.

San Francisco

2000 vizitorë, jo të punësuar, mirëpritur çdo vit

Berlin

500 pjesëmarrës vjetorë në serinë e folësve në Berlin

Toronto

800 shishe kafe të ftohtë konsumuar në vit.