Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Produkte

Firefox është vetëm fillimi. Familja e produkteve Mozilla janë të tërë të konceptuar për t’ju mbajtur më të parrezik dhe më të mençur në internet.

Firefox

Merrni shfletuesin që bllokon vetvetiu më shumë se 2000 gjurmues të dhënash. Në çdo shfletues Firefox vjen si standard Mbrojtje e Thelluar Nga Gjurmimi.

Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Merreni te Google Play

Shkarkojeni prej App Store

Firefox Focus

Shfletues me privatësi enkas për ju, me mbrojtje të automatizuar nga gjurmimet dhe bllokim reklamash.

Merreni te Google Play Shkarkojeni prej App Store

Firefox Relay

Mbroni adresën tuaj reale email, që të ndihmoni në mbajtjen nën kontroll të email-eve të marrë tuaj.

Merrni Firefox Relay

Mozilla Monitor

See if you’ve been part of a data breach. If so, let us automatically get your private info back for you and continually monitor your identity for new leaks.

Kontrolloni për cenime

Mozilla VPN

Shfletoni, shkarkoni dhe bëni punë në shërbyes në më shumë se 30 vende, për një lidhje të sigurt internet me një perspektivë të re.

Merrni Mozilla VPN

MDN Plus

Resources for developers, by developers. Support MDN and make it your own with collections, notifications, and playgrounds.

Përkrahni MDN

Thunderbird

Access all your email, calendars, and contacts in one fast app. Filter and organize them the way you like.

Shkarkoni Thunderbird-in

Fakespot

Fakespot has your back when you’re shopping online — weeding out scam artists and finding you the best deals. Made by Mozilla.

Analizoni një URL

Pocket

Zbuloni lëndën më të mirë në internet — dhe përdoreni kudo dhe kurdo që doni.

Merrni Pocket-in

Merreni te Google Play

Shkarkojeni prej App Store