Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Udhëhequr nga një mision. Bazuar te njerëzit.

S’jemi shoqëri teknologjike e zakonshme. Gjërat që krijojmë vënë njerëzit dhe privatësinë e tyre para fitimit. Ekzistojmë për ta bërë internetin një vend më të shëndetshëm, më të gëzuar për këto.

“Shëndeti i internetit dhe jetës internetore është arsyeja e ekzistencës tonë.”

Mitchell Baker, Drejtoreshë Ekzekutive e Bordit, Mozilla Foundation

Mozilla krijon produkte që respektojnë privatësinë

“Mozilla vë bast për t’i treguar botës se ka një mundësi biznesi për t’u krijuar me IA të besueshme. Kjo përfshin vënien e gjërave të tilla si të drejtat e njeriut, mbrojtja e të dhënave dhe transparenca në zemër të mënyrës se si funksionojnë këto sisteme komplekse.”

Politico

Mozilla është korporatë, apo ent jofitimprurës? Në fakt, që të dyja.

Mozilla përbëhet nga dy ente. Mozilla Corporation është tërësisht në pronësi nga enti jofitimprurës Mozilla Foundation i llojit 501(c). Që do të thotë se s’jemi peng e ndonjë aksioneri — vetëm e misionit tonë.

Mësoni rreth Mozilla Foundation

Bëhuni pjesë e ndeshjes për një internet të shëndetshëm

Zëri juaj. Kodi juaj. Idetë tuaja. Ka me mijëra rrugë se si të jepni ndihmesë te Mozilla.

Dilni vullnetar për Mozilla-n

Hera që dhamë kodin tonë burim…

Projekti Mozilla u themeluar në San Francisco më 1998-n, kur shfletuesi Netscape mori vendimin radikal t’i japë publikut kodin e programit të vet, për ta përdorur për krijim dhe përmirësuar. Në atë kohë, një shoqëri kishte praktikisht monopolin mbi punimin e njerëzve me internetin.

Përfundimisht, projekti me burim të hapët Mozilla u shndërrua në versionin e parë shumë popullor të Firefox-it.

Sot Mozilla vazhdon lëvizjen e vet drejt një interneti më të mirë me miliona anëtarë të bashkësisë aktive shtrirë në krejt rruzullin, që mbështesin një industri teknologjike etike, IA të besueshme dhe prodhimin e produkteve që vënë privatësinë së pari, që u japin më tepër fuqi njerëzve.