Privatësi e fuqishme, për ta pasur mendjen të fjetur

Kurseni 50% në Mozilla VPN* * me një pajtim vjetor

Ç’është një VPN?

Një rrjet virtual privat mbron lidhjen tuaj në internet, duke mbajtur më private vendndodhjen tuaj dhe ç’bëni në internet që nga pajisjet tuaja.

Shihni krejt rrugët me të cilat ju mbron Mozilla VPN.

Një pajtim për krejt pajisjet tuaja

Përfshirë te pajtimi:

 • Lidhni deri në 5 pajisje
 • Përdorni 500 shërbyes në mbi 30 vende
 • Garanci kthimi parash brenda 30 ditësh nga blerja (vetëm për blerësit për herë të parë)

E këshilluar

Vjetor

4,99 US$/month + tax

Kurseni 50%

59,88 US$ gjithsej + tax

Merrni pajtim vjetor

30 ditë garanci kthimi parash

Çdo muaj

9,99 US$/month + tax

Merrni pajtim mujor

30 ditë garanci kthimi parash

Si ju ndihmon një VPN

 • I mban të parrezik të dhënat tuaja në Wi-Fi publik

  Hyni në llogarinë tuaj të një banke, apo në atë me një mjek, që nga aeroporti, kafeja apo kudo, me mendje të fjetur.

 • U bllokon reklamave t’ju bëjnë objektiv

  Fshihuni veprimtarinë tuaj gjurmuesve dhe malware-it, që të mund të blini pa u parë nga të tjerë.

 • Ju ndihmon të përdorni lëndë globale

  Shihni media dhe sajte që transmetojnë, apo transmetime drejtpërdrejt nga vende të tjera, kur jeni duke udhëtuar, apo në shtëpi.

Merrni Mozilla VPN

30 ditë garanci kthimi parash

Veçori

 • Lidhni deri në 5 pajisje

 • Më shumë se 500 shërbyes në mbi 30 vende

 • Shpejtësi të mëdha rrjeti teksa luani

 • Pa regjistrim, gjurmim apo ndarje me të tjerët të dhënash rrjeti

 • Pa kufizim apo pengim gjerësie bande

 • Siguri shtesë: mbrojtje e krejt pajisjes, rrugëzim me shumë hope & etj

Shihini krejt veçoritë

Merrni Mozilla VPN

30 ditë garanci kthimi parash

Nga një markë të cilës mund t’i besoni

Mozilla është një shoqëri internetore jofitimprurëse, që ka luftuar që prej 1998-s për një web të shëndetshëm.

Siç është parë në

 • The Washington Post

  “VPN-ja e Mozilla-s mundet edhe të integrohet në disa veçori të lezetshme mbrojtjeje privatësie të shfletuesit të saj Firefox.”

 • The Verge

  “…veçori unike, b.f., Kontejner Shumë-Llogari, mund ta bëjnë veçorinë lehtësisht të përdorshme nga përdorues me shqetësim më serioz ndaj privatësisë.”

 • Tech Radar

  “Lista e veçorive të Mozilla VPN është shtuar ndjeshëm që nga hedhja në qarkullim dhe shërbimi tani, në disa fusha, mposht mjaft VPN të specializuara.”

Mësoni më tepër, nga ekspertët tanë

Shihni më tepër burime