Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Ecni në rrugën tuaj, me Firefox-in për celular

Firefox-i për celular ju përshtatet juve dhe e bën më të lehtë se kurrë të shihni krejt skedat e hapura, kërkime të dikurshme dhe sajte të parapëlqyer.

Firefox për Android

I ndryshueshëm si doni në rrugë të pafundme, privat dhe i sigurt, Firefox për Android është një shfletues i shpejtë si rrufe që nuk do t’ju shesë kurrë.

Shkarkoje

Mësoni më tepër

Firefox për iOS

Merrni Mbrojtje të Thelluar Nga Gjurmimet dhe bëjeni Firefox -in shfletuesin parazgjedhje përgjithmonë, në iPhone-in dhe iPad-in tuaj.

Shkarkoje

Mësoni më tepër

Firefox Focus

Po kërkoni për një shfletues për celular të zhdërvjellët, super të shpejtë, me veçori privatësie të një shkalle më lart? Firefox Focus-i fshin automatikisht krejt historikun tuaj të shfletimit që nga çasti që hapni shfletuesin tuaj e deri te sekonda që e mbyllni.

Mësoni më tepër