Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Bëni më tepër gjëra me video hapur si flluska

Keni gjëra për të bërë dhe gjëra për të parë? Bëjini të dyja, duke përdorur Picture-in-Picture në Firefox. Ju lejon të hapni një video jashtë faqes përkatëse dhe ta fiksoni në ekranin tuaj, që të mund ta shihni teksa gjendeni në faqe, skeda dhe aplikacione të tjera.

Ja se si funksionon:

  1. Luani çfarëdo videoje në shfletuesin tuaj Firefox, si kjo.
  2. Klikoni mbi butonin Picture-in-Picture që shfaqet përsipër videos dhe do të hapet një flluskë.
  3. Merruni me skeda të tjera, madje edhe jashtë Firefox-it. Videoja nuk lëviz prej vendit!
  4. Përsëritni hapat 1-3 që të keni hapur aq video “picture-in-picture” sa doni.

3 mënyra të tjera për të përdorur Picture-in-Picture

Ndiqni një leksioni ose mbledhje teksa mbani shënime

Mbani hapur një video me udhëzimet për recetën, teksa gatuani apo piqni diçka

Zbavituni me mace, qen dhe fëmijë, teksa bëni punën