Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Ligjore

Falënderime të veçanta për tërë ju që ndihmoni duke njoftuar dhunime të shenjave të Mozilla-s, merrni pjesë në forume administrimi, jepni përshtypje mbi përkthimet & dhe termat tona ligjore dhe me aftësitë tuaja kontribuoni në suksesin e projektit Mozilla.

Terma

Privatësi & shenja tregtare

Njoftime software-i të shkarkueshëm