Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Përgjegjës fjalëkalimesh falas

Firefox i depoziton në mënyrë të parrezik emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet tuaja për hyrje në sajte, i plotëson ato automatikisht për ju herës tjetër që vizioni një sajt dhe ju lejon të administroni kredenciale hyrjesh të ruajtur, me veçorinë e brendshme të administrimit të fjalëkalimeve.

Me një Llogari Mozilla falas mund të njëkohësoni në mënyrë të parrezik fjalëkalimet tuaj nëpër krejt pajisjet tuaja. Mund të hyni dhe te krejt produktet e tjerë Mozilla që respektojnë privatësinë.

Vetëplotësim fjalëkalime, për hyrje më të lehta

Firefox-i mund të plotësojë në mënyrë automatike emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që ka ruajtur. Nëse keni më tepër se një palë kredenciale hyrjeje për një sajt, mund të përzgjidhni thjesht llogarinë që doni dhe do t’ju shpien atje.

Figurë e formulari hyrjesh të një sajti, me Firefox-in që shfaq disa llogari të ruajtura prej nga të zgjidhet, kur bëhet hyrja.

Importoni fjalëkalime

Që të importoni kollaj (si me magji) emra përdoruesish dhe fjalëkalime të ruajtur në Chrome, Edge, Safari, apo çfarëdo shfletuesi tjetër, mund të përdorni mekanizmin e importimit. Përzgjidhni Fjalëkalime që prej menusë dhe mandej klikoni “importoji në Firefox”, në fun të faqes Kredenciale Hyrjesh & Fjalëkalime.

Figurë dialogu mekanizmi importimesh të Firefox, që shfaq mundësi për të importuar rregullime dhe të dhëna prej shfletuesish të tjerë.

Pa ripërdorim fjalëkalimesh më

Lëriani Firefox-it të krijojë një fjalëkalim unik, të fuqishëm për çdo hyrje që keni nëpër web — në këtë mënyrë, nëse një nga fjalëkalimet tuaj shtihet në dorë përmes një cenimi sigurie, kjo do të prekë vetëm një llogari, jo llogari të tjera.

Figurë e një formulari regjistrimi në një sajt, me Firefox-in që sugjeron një fjalëkalim të fuqishëm, që do ta ruajë automatikisht për përdorim të ardhshëm.

Sinjalizime sigurie fjalëkalimesh

Firefox ju sinjalizon, nëse një fjalëkalim është ekspozuar në një cenim të dhëna, që të mund ta ndryshoni, para se hacker-at të kenë një shans të bëjnë gjë me kartën tuaj të kreditit, fjala vjen, të marrin me qira një Lamborghini.

Figurë e përgjegjësit të fjalëkalimeve në Firefox, që shfaq një mesazh sinjalizimi ku lexohet “Ky fjalëkalim është përdorur në një tjetër llogari, që ka gjasa të jetë përfshirë në cenim të dhënash. Ripërdorimi i kredencialeve vë në rrezik krejt llogaritë tuaja. Ndryshojeni këtë fjalëkalim.”