Përgëzime! Po përdorni versionin më të ri të Firefox-it.

Përditësoni Firefox-in tuaj me zhvillimet më të reja në shpejtësi dhe privatësi.

Përditësoni Firefox-in tuaj me zhvillimet më të reja në shpejtësi dhe privatësi.

Po përdorni një version paraqarkullim të Firefox-it.

Keni në përdorim një sistem operativ të pasigurt, të vjetruar, që nuk mbulohet më nga Firefox-i.

Firefox

Mozilla

Firefox-i lufton për ju nën Windows.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Screenshot
  • 2x Më i Shpejtë

    Firefox-i ecën shpejt dhe i trajton të dhënat tuaja me kujdes - s’ka gjurmim përmes reklamash dhe s’ka ngadalësime.

  • Privatësi sipas logjikës së rëndomtë

    Vazhdoni punën tuaj, Firefox-i nuk vëzhgon. Zgjidhni ç’të ndani me të tjerët dhe kur ta ndani.

  • Ujdisje e pacen

    Migrim i lehtë i parapëlqimeve dhe faqerojtësve, kur shkarkoni Firefox-in për Windows.

Mundësi të Thelluara Instalimi & Platforma të Tjera

Shkarkoni Firefox-in për Windows

Shkarkoni Firefox-in për macOS

Shkarkoni Firefox-in për Linux

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

E keni tashmë shfletuesin Firefox. Tani merrni gjithçka tjetër Firefox.

Njëkohësoni faqerojtësit, dërgoni skeda, ruani gjëra në Pocket, e shumë të tjera, me një Llogari Firefox. Mësoni më tepër

Që të hyni te Llogari Firefox, jepni email-in tuaj.

Duke vazhduar, pajtoheni me Kushte Shërbimi dhe Shënim Privatësie.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox