Përgëzime! Po përdorni versionin më të ri të Firefox-it.

Përditësoni Firefox-in tuaj me zhvillimet më të reja në shpejtësi dhe privatësi.

Përditësoni Firefox-in tuaj me zhvillimet më të reja në shpejtësi dhe privatësi.

Po përdorni një version paraqarkullim të Firefox-it.

Keni në përdorim një sistem operativ të pasigurt, të vjetruar, që nuk mbulohet më nga Firefox-i.

Firefox

Mozilla

Firefox për Linux

Jini zot i jetës tuaj internetore.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Screenshot
  • Privatësia - më tepër se sa një palë rregulla

    Punët tuaja, biznesi juaj. Firefox-i i bllokon cooki-et për gjurmim nga palë të treta në Linux.

  • 2x Më i Shpejtë

    Shpejtësia kryqëzohet me sigurinë. Firefox-i është dy herë më i shpejtë me 30% më pak konsum kujtese, sesa Chrome-i.

  • Me burim të hapët

    Shihni nën kapak. Ashtu si Linux-i, veçoritë e Firefox-it janë me burim të hapët.

Mundësi të Thelluara Instalimi & Platforma të Tjera

Shkarkoni Firefox-in për Windows

Shkarkoni Firefox-in për macOS

Shkarkoni Firefox-in për Linux

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

E keni tashmë shfletuesin Firefox. Tani merrni gjithçka tjetër Firefox.

Njëkohësoni faqerojtësit, dërgoni skeda, ruani gjëra në Pocket, e shumë të tjera, me një Llogari Firefox. Mësoni më tepër

Që të hyni te Llogari Firefox, jepni email-in tuaj.

Duke vazhduar, pajtoheni me Kushte Shërbimi dhe Shënim Privatësie.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox