Firefox-i i Ri

Njihuni me Firefox Quantum.

I shpejtë përgjithnjë.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Ç’ka të re?

 • Një motor i fuqishëm, i ri, që është krijuar për funksionim super të shpejtë.
 • Ngarkim më i mirë, më i shpejtë faqesh, që përdor më pak kujtesë kompjuteri.
 • Dizajn i mrekullueshëm dhe veçori të mençura për shfletim inteligjent.

“Më i shpejtë dhe akoma më minimalist, Firefox Quantum-i e bën Chrome-in të duket i vjetër.” — (Digital Trends)

Foto e faqes Firefox “skedë e re” të rikonceptuar.

Tashmë 2 herë më i shpejtë

Mekanizëm shfletuesi, marramendës i fuqishëm? Po. Më pak kohë në pritje që të ngarkohen faqet? Po, edhe kësaj. Firefox Quantum është dy herë më i shpejtë se ç’qe Firefox dikur.

30% më i lehtë se Chrome

Përdorim më i pakët kujtese do të thotë më tepër hapësirë për kompjuterin tuaj që të xhirojë rrjedhshëm. Programet e tjera tuajat do t’ju jenë mirënjohës.

Shfletim i rrjedhshëm

Me motorin e ri reagues të Firefox-it, kalimi nga një skedë në tjetrën është më i shpejtë se kurrë, si të keni hapur 10 apo 1000.

Foto ekrani nga Firefox-i, që tregon shumë skeda të hapura dhe dritare shfletuesi në punë në të njëjtën kohë.

Kaloni nga Chrome te Firefox në vetëm pak minuta

Kalimi në Firefox është i shpejtë, i lehtë dhe pa rreziqe. Firefox-i importon nga Chrome faqerojtësit tuaj, vetëplotësime fushash, fjalëkalime dhe parapëlqime.

Mësoni më tepër

Shfletim Privat Serioz

Mënyra më e fuqishme e shfletimit privat me mbrojtje shtesë nga gjurmimet.

 • Shfletim Privat

  Firefox-i bllokon gjurmuesit internetorë teksa ju shfletoni dhe s’do të mbajë mend historikun tuaj të shfletimeve kur të keni mbaruar.

 • Mbrojtje Nga Gjurmimet

  Disa reklama kanë gjurmues të fshehur që ju ndjekin nëpër internet. E rëndë. E dimë. Ja pse mjeti ynë i fuqishëm i ndal pa e zgjatur.

 • Ngarkim Më i Shpejtë Faqesh

  Duke bllokuar disa reklama dhe programthe që e bëjnë shfletimin të ngecë në baltë, faqet ngarkohen deri në 44% më shpejtë. Kjo po që ia vlen.

Veçori të Firefox Quantum-it

Screenshots

Mjaft më me foto ekrani të komplikuara. Bëjini dhe ndajini me të tjerët drejt e nga Firefox-i. Kjo do të thotë fund i kërkimit për emra misteriozë kartelash në kompjuterin tuaj.

Pocket

Krijuar drejt e në panel, kjo është veçoria superiore për ruajtje gjërash për më vonë. Shihni artikujt, videot dhe faqet tuaja në çfarëdo pajisje.

Lojëra & VR

Krijuar për lojëra të brezit pasues, Firefox-i përmban mbulim të brendshëm për WASM dhe WebVR. S’ka nevojë për instalim shtesë!

Bibliotekë

Kurseni kohën! Gjejeni në një vend krejt lëndën tuaj të parapëlqyer, të tillë si ruajtje në Pocket, faqerojtës, historik shfletimesh, foto ekrani dhe shkarkime.

Veçori Përshtatjesh

 • Zgjerime

  Përshtateni Firefox-in me mijëra zgjerime, të tilla si LastPass, uBlock Origin, Evernote, etj.

 • Tema

  Ndryshojani pamjen Firefox-it për t’ia përshtatur humorit tuaj! Zgjidhni një pamje të re prej temave tona ose krijoni një tuajën.

 • Panel

  Sistemojeni Firefox-in sipas mënyrë tuaj. Hiqni dhe vini veçori te paneli juaj, për t’i përdorur lehtë.

Njëkohësoni pajisjet tuaja

Përdorni rrjedhshëm fjalëkalimet, faqerojtësit dhe më tepër. Plus, përdorni veçorinë tonë Dërgoni Skeda për të kaluar skeda të hapura në çast në desktop, celular dhe tablet.

Pamje e një Gif-i kaluar nga desktopi në celular duke përdorur veçorinë Dërgoni Skeda.

Shfletoni për të mirën

Firefox-i është krijuar nga Mozilla, kampionia jofitimprurëse e një interneti të shëndetshëm. Mozilla trajton edhe probleme të tilla si privatësia, dizinformacionin dhe trolling duke investuar në fellowships, fushata dhe teknologji të reja të hartuara për ta bërë internetin më të shëndetshëm.

Firefox-i i Ri

Njihuni me Firefox Quantum.

I shpejtë përgjithnjë.