Përgëzime! Po përdorni versionin më të ri të Firefox-it.

Përditësoni Firefox-in tuaj me zhvillimet më të reja në shpejtësi dhe privatësi.

Përditësoni Firefox-in tuaj me zhvillimet më të reja në shpejtësi dhe privatësi.

Po përdorni një version paraqarkullim të Firefox-it.

Keni në përdorim një sistem operativ të pasigurt, të vjetruar, që nuk mbulohet më nga Firefox-i.

Firefox

Mozilla

Firefox-i respekton privatësinë tuaj nën Mac.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Screenshot
  • Privatësia e para

    Firefox-i nuk përgjon kërkimet. Ne ndalim funksionimin e cookie-ve gjurmuese prej palësh të treta dhe ju japim juve kontrollin e plotë.

  • 2x Më i Shpejtë

    Përfitoni shpejtësi dhe siguri. Firefox-i është i shpejtë në Mac ngaqë nuk i ndjekim lëvizjet tuaja.

  • Blloko gjurmues

    Jini zot i përkatësisë tuaj, përmes bllokimit të rreptë të lëndës. Ndaluni rrugën krejt cookie-ve dhe gjurmuesve.

Mundësi të Thelluara Instalimi & Platforma të Tjera

Shkarkoni Firefox-in për Windows

Shkarkoni Firefox-in për macOS

Shkarkoni Firefox-in për Linux

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

E keni tashmë shfletuesin Firefox. Tani merrni gjithçka tjetër Firefox.

Njëkohësoni faqerojtësit, dërgoni skeda, ruani gjëra në Pocket, e shumë të tjera, me një Llogari Firefox. Mësoni më tepër

Që të hyni te Llogari Firefox, jepni email-in tuaj.

Duke vazhduar, pajtoheni me Kushte Shërbimi dhe Shënim Privatësie.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox