Shkarkoni Firefox-in

Firefox is no longer supported on Windows 8.1 and below.

Please download Firefox ESR (Extended Support Release) to use Firefox.

Firefox is no longer supported on macOS 10.14 and below.

Please download Firefox ESR (Extended Support Release) to use Firefox.

Shënim Mbi Privatësinë në Firefox

Firefox-i është më shumë se një shfletues

Është një familje e plotë produktesh e konceptuar për t’ju mbajtur të parrezik dhe të mençur në internet.

Firefox Monitor

Shihni nëse të dhënat tuaja personale janë komprometuar në një cenim të dhënash shoqërie dhe regjistrohuni për sinjalizime të ardhshme.

Kontrolloni për cenime

Regjistrohuni për sinjalizime rreth cenimesh

Shfletues Firefox

Merrni shfletuesin që bllokon vetvetiu më shumë se 2000 gjurmues të dhënash. Në çdo shfletues Firefox vjen si standard Mbrojtje e Thelluar Nga Gjurmimi.

Shihini krejt shfletuesit

Mozilla VPN

Shfletoni, shkarkoni dhe bëni punë në shërbyes në më shumë se 30 vende, për një lidhje të sigurt internet me një perspektivë të re.

Merrni Mozilla VPN

Pocket

Zbuloni lëndën më të mirë në internet — dhe përdoreni kudo dhe kurdo që doni.

Mësoni më tepër mbi Pocket-in

Firefox Relay

Mbroni adresën tuaj reale email, që të ndihmoni në mbajtjen nën kontroll të email-eve të marrë tuaj.

Mësoni më tepër mbi Firefox Relay

Firefox Focus

Shfletues me privatësi enkas për ju, me mbrojtje të automatizuar nga gjurmimet dhe bllokim reklamash.

Mësoni më tepër