Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Hyni

Jepni adresën tuaj email, që t’ia filloni.

Duke vazhduar, pajtoheni me Kushte Shërbimi dhe Shënim Privatësie.

Keni tashmë një Llogari Mozilla. Përgëzime!

Administroni llogarinë tuaj

Llogari Mozilla

Bëni hyrjen te Llogari Mozilla e juaj që të:

Shfletues Firefox

Mozilla Monitor

  • Merrni sinjalizime me email, kur hollësitë tuaja shfaqen te një cenim i ditur të dhënash

firefox-accounts-firefox-relay

  • Mbroni identitetin tuaj me maskim të siguruar telefonash dhe email-esh

Mozilla VPN

  • Fshehtëzoni veprimtarinë tuaj në rrjet dhe fshihni adresën tuaj IP
  • Kurrë s’regjistrojmë, gjurmojmë apo ndajmë me të tjerët të dhënat tuaja të rrjetit

Pocket

  • Ruani artikuj nëpër internet
  • Lexoni në një hapësirë të qetë, private

Kini gjithçka në secilën pajisje, pa u ndjerë në grackë në një sistem të vetëm operativ.