Take a browse on the wild side.

Jini ndër të parët që eksplorojnë hedhjet e ardhshme në qarkullim të Firefox-it për desktop, Android dhe iOS.

Beta

Provoni veçori që janë gati për t’u hedhur në qarkullim, me montimin më stabël para-qarkullim.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Firefox Beta i dërgon vetvetiu të dhëna Mozilla-s. Mësoni më tepër

Jepnani ide dhe përshtypje që të na ndihmoni të kryejmë përimtimet përfundimtare për funksionimin në një mjedis stabël.

Versioni Për Zhvillues

Montoni, provoni, përshkallëzoni, etj me shfletuesin e vetëm të krijuar për zhvilluesit.

Firefox Developer Edition — Shqip

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Firefox Developer Edition — Shqip

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Firefox Developer Edition i dërgon vetvetiu të dhëna Mozilla-s. Mësoni më tepër

Nightly

Hidhini një sy të shpejtë shfletuesit tonë të brezit të ardhshëm, dhe ndihmonani ta bëjmë shfletuesin më të mirë që mund të ketë: provoni Firefox Nightly.

Firefox Nightly — Shqip

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Firefox Nightly — Shqip

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Firefox Nightly i dërgon vetvetiu të dhëna Mozilla-s. Mësoni më tepër

Shihni diçka që s’funksionon? Na e bëni të ditur.

Bëni një xhiro me veçoritë më të reja eksperimentale dhe jepini formë të ardhmes së Firefox-it.