Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Facebook. Nën frerë. Mbajeni pjesën tjetër të jetës tuaj për veten.

Merrni Facebook Container Extension

Shkarkoni Firefox-in dhe merrni zgjerimin Facebook Container Extension

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Zgjerimi Facebook Container aktualisht është i gatshëm vetëm për Firefox për Desktop.

Vizitoni www.mozilla.org/firefox/new/ që të merrni Firefox-in për Desktop.

Merreni Firefox për Android dhe iOS që tani.

Zgjidhni të liheni jashtë, si të doni

Facebook-u mund të ndjekë thuajse krejt veprimtarinë tuaj web dhe ta lidhë me identitetin tuaj Facebook. Nëse kjo për ju është e tepruar, zgjerimi Facebook Container e izolon identitetin tuaj në një skedë kontejner veçmas, duke e bërë më të zorshme për Facebook-un t’ju ndjekë në web jashtë Facebook-ut.

Instalojeni dhe vëreni në punë

Instalimi i zgjerimit është i lehtë dhe pasi të aktivizohet, do ta hapë Facebook-un në një skedë blu, sa herë që ta përdorni. Përdoreni dhe shijojeni Facebook-un normalisht. Facebook-u do të jetë prapë në gjendje t’ju dërgojë reklama dhe rekomandime në sajtin e tyre, por do të jetë shumë më e vështirë për Facebook-un të përdorë veprimtarinë tuaj të grumbulluar jashtë Facebook-u për t’ju dërguar reklama dhe mesazhe të tjera me pikësynim.

Mbi Firefox-in dhe Mozilla-n

Pas nesh kemi Mozilla-n, entin jofitimprurës që vë njerëzit para fitimit, për t’i dhënë gjithkujt më tepër fuqi në internet. Këtë zgjerim e krijuam ngaqë besojmë se duhet të keni mjete të kollajta për t’ju ndihmuar të kujdeseni për privatësinë dhe sigurinë tuaj.

Shfletoni lirisht me Firefox-in, që sot.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox