Take a browse on the wild side.

Jini ndër të parët që eksplorojnë hedhjet e ardhshme në qarkullim të Firefox-it për desktop, Android dhe iOS.

Beta

Provoni veçoritë më të reja për Android, përpara se t’i jepen botës.

Firefox Beta i dërgon vetvetiu të dhëna Mozilla-s. Mësoni më tepër

Jepnani ide dhe përshtypje që të na ndihmoni të kryejmë përimtimet përfundimtare për funksionimin në një mjedis stabël.

Nightly

Provojini veçoritë e reja për Android që në fazën e tyre të hershme. Por qari dhe zarari juaj.

Firefox Nightly — Shqip

Privatësia Në Firefox

Firefox Nightly i dërgon vetvetiu të dhëna Mozilla-s. Mësoni më tepër

Shihni diçka që s’funksionon? Na e bëni të ditur.