Një palë kredenciale. Pushtet dhe privatësi kudo.

Jini zot i jetës tuaj në çdo pajisje, me Llogari Firefox.

Shkëmbeni kartela pa rrezik – dhe privatisht

Dërgoni dokumente dhe video — çfarëdo, deri në 2.5 GB — me një lidhje private të fshehtëzuar që ‘vetë-asgjësohet’, kur doni të bëhet kjo. Dhe, ngaqë kartelat tuaja të mëdha fshihen nga reja, pasi të jetë kryer ndarja me të tjerët, gjërat tuaja nuk janë përgjithmonë online.

Provoni Firefox Send

Mbani mend fjalëkalimet tuaja, përmes Lockbox-it

Mjaft më me kyçje dhe lënie jashtë llogarish apo sajtesh. Lockbox kryen sigurimin e krejt fjalëkalimeve që keni ruajtur në Firefox dhe ju jep mundësinë e hyrjes së lehtë nga krejt pajisjet tuajaj Android dhe iOS.

Dërgoni skeda aty për aty te pajisjet tuaja

Dërgoni një skedë të hapur në një pajisje te krejt të tjerat, me një prekje të vetme. Shumë më e lehtë se sa t’ia dërgoni këto lidhje vetes me email ose mesazh tekst. Vetëm në Firefox.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Njëkohësoni faqerojtësit tuaj kudo

Faqeruani një recetë gatimesh në shtëpi. Shiheni prapë në treg, që nga telefoni juaj. Çdo faqerojtës që ruani, shtohet menjëherë te krejt pajisjet tuaja të njëkohësuara. Vetëm në Firefox.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Hidhni në Pocket-in lëndë cilësore

Zbuloni lëndën më të mirë në web, dhe përthitheni në çfarëdo kohe – madje edhe pa qenë në linjë – në çfarëdo pajisjeje. Veçoria për dëgjim e Pocket-it do t’jua lexojë me zë madje çfarëdo artikulli. Krejt kjo që nga paneli i Firefox-it.

Vazhdoni atje ku e latë, me Notes

Idetë dhe frymëzimi juaj janë të siguruar dhe të fshehtëzuar në Notes – dhe kur bëni hyrjen në Llogarinë tuaj, ato njëkohësohen që nga desktopi te pajisjet tuaja Android.