Shkarkoni Mozilla VPN

Me një pajtim, mund të shkarkoni Mozilla VPN në deri 5 pajisje.

Mozilla VPN ofron mbrojtje të parrezik dhe të siguruar për krejt sistemet e rëndësishëm operativë.

Shkarkoni Mozilla VPN për Windows

Bazuar në pajisjen tuaj të tanishme

Windows 10/11 (vetëm për 64-bit)

Merrni Mozilla VPN

Shkarkoni Mozilla VPN për Mac

Bazuar në pajisjen tuaj të tanishme

Versioni 10.15 e sipër

Merrni Mozilla VPN

Shkarkoni Mozilla VPN për Linux

Bazuar në pajisjen tuaj të tanishme

Ubuntu 20.04 e sipër

Merrni Mozilla VPN

Shkarkoni Mozilla VPN për iOS

Bazuar në pajisjen tuaj të tanishme

Versioni 13.0 e sipër

 Merrni Mozilla VPN

Shkarkoni Mozilla VPN për Android

Bazuar në pajisjen tuaj të tanishme

Versioni 8.0 e sipër

 Merrni Mozilla VPN

I gatshëm edhe për:

Privatësi të cilës mund t’i besoni

Nga krijuesit e Firefox, Mozilla VPN përdor protokollin e përparuar WireGuard® për të fshehtëzuar veprimtarinë tuaj internetore dhe për të fshehur vendndodhjen tuaj.

Kurrë s’regjistrojmë, gjurmojmë apo ndajmë me të tjerët të dhënat tuaja të rrjetit.