Mozilla VPN

Veçori që mbrojnë
jetën tuaj internetore

E leverdishme

 • Më shumë se 500 shërbyes në mbi 30 vende

  Shihni listën e shërbyesve tanë.

 • Lidhni deri në 5 pajisje

  E mbuluar në sistemet operativë Windows, macOS, Android, iOS dhe Linux.

 • Pa kufizim apo pengim gjerësie bande

  Përfshi mungesë tavani për të dhënat, ose kufi shpejtëzi

 • Shpejtësi të mëdha rrjeti teksa luani

  Mozilla VPN përdor Wireguard™, një nga protokollet më të suksesshëm VPN.

Merrni Mozilla VPN

30 ditë garanci kthimi parash

I sigurt

 • Bllokojuni reklamuesve mundësinë t’ju kenë objekt

  Mozilla VPN ju ndihmon t’u bllokoni automatikisht reklamave dhe gjurmuesve të reklamave të shohin veprimtarinë tuaj internetore.

 • Fshehtëzoni krejt trafikun tuaj internet

  Mozilla VPN mbron krejt aplikacionet në pajisjen tuaj, jo thjesht shfletuesin tuaj.

 • Mbrojtje më e fortë ndaj malware-i

  Mozilla VPN pengon shkarkimin prej jush të malware-i prej burimesh të ditur si jo të parrezik.

 • Mënyra super-private: kalojeni trafikun tuaj përmes dy vendndodhjesh

  Veçoria jonë multi-hope ju jep një përforcim ekstra të sigurisë.

 • Mbulim për DNS vetjake

  Me Mozilla VPN, mund ta mbani të mbrojtur trafikun tuaj dhe prapë t’i dërgoni kërkesat tuaja DNS kudo ku parapëlqeni. Mësoni më tepër mbi mbulim DNS-sh vetjake.

Merrni Mozilla VPN

30 ditë garanci kthimi parash

I zhdërvjellët

Rekomandime të personalizuara për vendndodhje shërbyesish

Do t’ju sugjerojmë cilët shërbyes pranë jush do të garantojnë lidhjen internet më të shpejtë, më të qëndrueshme.

Personalizoni cilat aplikacione përfitojnë mbrojtje VPN

Përjashtoni lehtësisht aplikacione nga mbrojtja me VPN — s’ka nevojë të shkëputni pajisjen tuaj prej Mozilla VPN. Për pajisje Windows, Android dhe Linux.

Caktoni vendndodhje të ndryshme për çdo skedë në Firefox

Ndërthureni Mozilla VPN me zgjerimin Kontejnerë Multi-Llogari për Firefox dhe caktoni vendndodhje të ndryshme VPN për çdo skedë Firefox tab. Mësoni se si.

Merrni Mozilla VPN

30 ditë garanci kthimi parash

I besueshëm

 • Garanci kthimi parash deri 30 ditë nga blerja

  Plus asistencë klientësh 24/7.

 • Kurrë s’regjistrojmë, ndjekim apo i japim kujt të dhëna rrjeti tuajat.

  E thënë thjesht, s’grumbullojmë informacion tuajin personal shfletimi. Ja rregullat tona të privatësisë, që lexohen lehtë.

 • Krijuar me transparencë, me burim të hapët

  Mozilla VPN është ndërtuar me kod burimi të hapët, që do të thotë se krejt kodi mund të përdoret publikisht. Shihni depon tonë GitHub.

 • Shqyrtuar nga ekspertë sigurie palësh të treta

  Na është bërë auditim nga Cure53, një shoqëri kryesuese auditimesh sigurie kibernetike. Shiheni raportin këtu.

 • Njerëzit mbi fitimet

  Kemi pas Mozilla Foundation, një ent jofitimprurës që lufton për ta mbajtur internetin të hapët dhe të shëndetshëm për krejt njerëzit.