Merrni shfletuesit që vënë mbi gjithçka privatësinë tuaj — dhe e kanë bërë përherë

Merrni privatësinë që meritoni. Mbrojtja e Thelluar Nga Gjurmimi është automatike në çdo shfletues Firefox.

Desktop

Shfletim seriozisht privat. Firefox-i bllokon automatikisht mbi 2000 gjurmues internetorë të mos grumbullojnë të dhëna se ç’bëni ju në internet.

Shkarkojeni për Desktop

Mësoni më tepër

Celular

Merrni me vete të njëjtën shkallë privatësie — plus fjalëkalimet tuaj, historik kërkimesh, skeda të hapura, etj — kudo që shkoni.

Mësoni më tepër

Enterprise

Merrni mbrojtje të pashoqe të dhënash me cikle asistence të formuar për të plotësuar nevojat e shoqërisë tuaj.

Paketa Enterprise

Mësoni më tepër

Reality

Shkoni tej dy përmasave dhe shijoni lëndën më të mirë trepërmasore nga anembanë internetit.

Mësoni më tepër

Developer Edition

Ndërtoni sajte dhe përimtoni kodin tuaj me DevTools Firefox-i

Mësoni më tepër rreth DevTools