Merrni shfletuesit që vënë mbi gjithçka privatësinë tuaj — dhe e kanë bërë përherë

Merrni privatësinë që meritoni. Mbrojtja e Thelluar Nga Gjurmimi është automatike në çdo shfletues Firefox.

Desktop

Shfletim seriozisht privat. Firefox-i bllokon automatikisht mbi 2000 gjurmues internetorë të mos grumbullojnë të dhëna se ç’bëni ju në internet.

Shkarkojeni për Desktop

Mësoni më tepër

Celular

Merrni me vete të njëjtën shkallë privatësie — plus fjalëkalimet tuaj, historik kërkimesh, skeda të hapura, etj — kudo që shkoni.

Mësoni më tepër

Enterprise

Merrni mbrojtje të pashoqe të dhënash me cikle asistence të formuar për të plotësuar nevojat e shoqërisë tuaj.

Paketa Enterprise

Mësoni më tepër