Mozilla VPN

Një pajtim për krejt pajisjet tuaja

Përfshirë te pajtimi:

 • Lidhni deri në 5 pajisje
 • Përdorni 500 shërbyes në mbi 30 vende
 • Garanci kthimi parash brenda 30 ditësh nga blerja (vetëm për blerësit për herë të parë)

E këshilluar

Vjetor

4,99 US$/month + tax

Kurseni 50%

59,88 US$ gjithsej + tax

Merrni pajtim vjetor

30 ditë garanci kthimi parash

Çdo muaj

9,99 US$/month + tax

Merrni pajtim mujor

30 ditë garanci kthimi parash

Siç është parë në

 • The Washington Post

  “VPN-ja e Mozilla-s mundet edhe të integrohet në disa veçori të lezetshme mbrojtjeje privatësie të shfletuesit të saj Firefox.”

 • The Verge

  “…veçori unike, b.f., Kontejner Shumë-Llogari, mund ta bëjnë veçorinë lehtësisht të përdorshme nga përdorues me shqetësim më serioz ndaj privatësisë.”

 • Tech Radar

  “Lista e veçorive të Mozilla VPN është shtuar ndjeshëm që nga hedhja në qarkullim dhe shërbimi tani, në disa fusha, mposht mjaft VPN të specializuara.”

PBR