Njëkohësojeni Firefox-in në çfarëdo pajisje

Përdorni dhe njëkohësoni faqerojtësit tua, fjalëkalimet, skeda të hapura, etj — kudo ku përdorni Firefox-in.

Regjistrohuni

  Privatësia e bërë e kollajshme

  Krejt çka ju duhet për Firefox Sync është një Firefox Account.

  Fshehtëzoni të dhënat tuaja

  Kyçi juaj i fshehtëzimit mbetet i fshehtë, i ditur vetëm nga ju dhe pajisjet e autorizuara prej jush.

  Ndjehuni i parrezik

  Të dhënat tuaja të fshehtëzuara i depozitojmë në shërbyesit tanë, ndaj s’mund t’i lexojmë.

Filloni njëkohësim në katër hapa të kollajtë:

 1. Hapni menunë në cepin e sipërm djathtas të Firefox-it dhe përzgjidhni “Hyni në Sync.”
 2. Te skeda që hapet, klikoni mbi “Fillojani”.
 3. Jepni një adresë email dhe një fjalëkalim, që të “Krijohet një Firefox Account.”
 4. Klikoni mbi “Pasuesi” që të merrni një verifikim dërguar te email-i juaj.

Pasi të hapni email-in dhe të klikoni lidhjen e verifikimt, Firefox-i do të fillojë të njëkohësohet automatikisht në prapaskenë.

Më tepër ndihmë në administrimin e Firefox Account tuaj