Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Produktet Firefox janë të konceptuara për mbrojtjen e privatësisë tuaj

Duhet të jeni në gjendje të vendosni cilët i shohin të dhënat tuaja personale. Jo thjesht mes shokëve tuaj, por për çdo reklamues dhe shoqëri në internet — përfshi ne.

Kjo është arsyeja pse gjithçka që bëjmë respekton Premtimin tonë mbi të Dhënat Personale

Merrni Më Pak

Insistojmë në njohjen e më pak gjërave rreth jush

Krejt shoqëritë teknologjike grumbullojnë të dhëna për përmirësimin e produkteve të tyre. Por s’është e nevojshme që kjo të përfshijë kaq shumë të dhëna tuajat personale. Të vetmet të dhëna që duam janë të dhënat që ju shërbejnë juve. Pyesim veten: a na duhet vërtet kjo? Për se na duhet? Dhe kur mund ta fshijmë?

Mbajeni në vend të parrezik

Punën e zorshme për të mbrojtur të dhënat tuaja personale e bëjmë ne

Siguria e të dhënave është e komplikuar — ose, të paktën e tillë duhet të jetë. Që është edhe arsyeja pse ndërmarrin hapa ekstra për kufizim hyrjeje në të dhënat që kemi, mirëmbajmë rregulla se si i depozitojmë dhe mbrojmë çdo lloj dhe s’reshtim kurrë së rikthyeri proceseve tona. I japim përparësi privatësisë tuaj. Investojmë për të. I jemi përkushtuar asaj. Madje u mësojmë edhe shoqërive të tjera se si ta bëjnë edhe ato.

Pa të fshehta

Do ta dini përherë se ku jeni me ne

S’ka plane të fshehta këtu. Biznesi ynë s’varet nga abuzimi ynë fshehtas i mirëbesimit tuaj. Shënimi ynë i Privatësisë është në fakt i lexueshëm. Nëse doni të rrëmoni në çdo të dhënë që grumbullojmë, kodi ynë është i hapur. Dhe kështu jemi edhe ne.

Lexoni Shënim Privatësie për produktet tanë