Firefox sćahnyć

Firefox so na Windows 8.1 a staršich hižo njepodpěruje.

Prošu sćehńće Firefox ESR (wersija za rozšěrjenu podpěru), zo byšće Firefox wužiwał.

Firefox so na macOS 10.14 a staršich hižo njepodpěruje.

Prošu sćehńće Firefox ESR (wersija za rozšěrjenu podpěru), zo byšće Firefox wužiwał.

Pokazki priwatnosće Firefox

Waše talenty su trěbne za lěpši internet.

Mozilla je powšitkownosći słužaca organizacija, kotraž so za to zasadźuje, zo internet wotewrjeny a wabjacy wostawa. A trjebamy wašu pomoc. Hdyž so našemu zhromadźenstwu přizamkujeće, móžeće pomhać, inowaciju doprědka ćěrić, zamołwitosć a dowěru zesylnić a internet k lěpšemu městnu za kóždeho činić.

Kak móžeće sobu pomhać…

Naša misija

Naša misija je, zawěsćić, zo internet je globalna zjawna resursa, kotraž je za wšěch wotewrjena a přistupna. Internet, kotryž ludźi woprawdźe na prěnje městno staja, hdźež jednotliwcy móža swójske dožiwjenje wuhotować a su społnomócnjeni, wěsći a njewotwisni.

Wutworjeny wot zahoritych ludźi kaž wy sće

Hdyž k Mozilla přinošujeće, budźeće dźěl swětadalokeho zhromadźenstwa, ke kotremuž ludźo z cyłeho swěta słušeja, kotřiž wěrja, zo my wšitcy rólu hrajemy, zo bychmy zawěsćili, zo internet móc za dobre wostawa.

Wěrimy, zo zhromadne dźěło zhromadźenstwa je rozsudne za wutworjenje wšlakoreho, inowatniwneho a ludźom k rozprawnistwu winowateho interneta, kotřiž jón nuznje trjebaja. Wšojedne hač maće techniski pozadk, něšto w zhromadźenstwje organizujeće abo prosće ličak a trochu wólneho časa maće, móžeće nam pomhać, internet k lěpšemu městnu činić.

Pomoc sej wobstarać

Mozilla ma angažowany team dobrowólnikow, zo by wam pomhał, wšě problemy rozrisać, na kotrež storčiće.

Problemy z webstronu?

Jeli so waše nazhonjenja z websydłom mjez wobhladowakami rozeznawa, sće snano na problem z webkompatibelnosću storčił. Bychmy rady wo tym zhonili!