Sigurohuni se jeni të mbrojtur, sa herë që jeni në internet

Faleminderit që përdorni shfletuesin më të ri Firefox. Kur zgjidhni Firefox-in, përkrahni një internet më të mirë për ju dhe këdo tjetër. Tani ndërmerrni hapin tjetër, atë të mbrojtjes së vetes.

  • Zgjidhni privatësi të vetvetishme

    Interneti s’resht së gjeturi mënyra të reja për shfrytëzimin e të dhënave tuaja personale. Firefox-i është shfletuesi i vetëm me mision gjetjen e rrugëve të reja për t’ju mbrojtur.

  • Zgjidhni lirinë në çdo pajisje

    Firefox-i është i shpejtë dhe i sigurt në Windows, iOS, Android, Linux…dhe nëpër krejt ata. S’na intereson t’ju kyçim apo të riujdisim parapëlqimet tuaja.

  • Zgjidhni pavarësi nga korporatat

    Firefox-i është i vetmi shfletues i pavarur. Chrome, Edge dhe Brave janë të tërë të ndërtuar me kod nga Google, rrjeti më i madh në botë i reklamave.