Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Udhëzime Pjesëmarrjeje Te Bashkësia - Si të Raportohet

Zemra e Mozilla janë njerëzit. Ne vëmë njerëzit mbi të gjitha dhe bëjmë më të mirën që mundeni për të dalluar, çmuar dhe respektuar larminë e kontribuesve tanë globalë. Projekti Mozilla Project mirëpret kontribute nga kushdo që ka të njëjtat synime si ne dhe dëshiron japë ndihmesë në një mënyrë të shëndetshme dhe konstruktive në gjirin e bashkësisë tonë.

Që të raportoni cenime të Udhëzimeve Për Pjesëmarrje Te Bashkësia në bashkësitë e Mozilla-s, ju lutemi, klikoni mbi butonin “Raportoni” më poshtë. Për më tepër informacion se si të mbahet dhe të jepet një raport, ju lutemi, lexoni “Si të Raportohet”.

Raportoni