Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Kaloni nga Chrome te Firefox në vetëm pak minuta

Kalimi në Firefox është i shpejtë, i lehtë dhe pa rreziqe. Firefox-i importon nga Chrome faqerojtësit tuaj, fjalëkalime dhe parapëlqime.

  1. Përzgjidhni ç’të merret nga Chrome.
  2. Lërjani Firefox-in të bëjë ç’mbetet për t’u bërë.
  3. Shijoni web-in më të shpejtë, rregulluar në gjithçka për ju.