Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Mozilla mbron privatësinë tuaj në çdo produkt

Shfletues Firefox

Mbi 2000 gjurmues të bllokuar — automatikisht

Gjurmimi është bërë një epidemi në internet: shoqëritë ndjekin çdo lëvizje, klik dhe blerje, duke grumbulluar të dhëna me qëllim parashikimin dhe ndikimin mbi çka do të bëni më pas. Mendojmë se kjo është një shkelje neveritëse e privatësisë tuaj. Kjo është arsyeja ose shfletuesit Firefox për celular dhe desktop kanë, si parazgjedhje, Mbrojtje të Thelluar Nga Gjurmimi.

Nëse doni të shihni se ç’bllokon për ju Firefox, vizitoni këtë faqe në shfletuesin tuaj Firefox.

Shihni se ç’ka bllokuar Firefox për ju

Merrni Mbrojtje të Thelluar Nga Gjurmimi

Përditësoni shfletuesin tuaj Firefox

  • Të padukshëm për gjurmuesit kryesorë

    Njihuni me kategoritë më të rëndomta të gjurmuesve — që s’do t’ju njohin ju.

  • Përherë nën kontrollin tuaj

    Dëshironi të përshtatni ç’bllokohet? Rregullimet tuaja janë një klik larg nga kjo.

  • Mbrojtje përtej gjurmimit

    Nëse keni një Llogari Mozilla, mundeni edhe të shihni se si ju ndihmojmë të mbroni të dhënat tuaja personale dhe fjalëkalimet tuaj.

Më tepër se 10 000 000 000 gjurmues të bllokuar çdo ditë për përdorues të Firefox-it anembanë botës

Shihni se ç’ka bllokuar Firefox për ju

Përditësoni shfletuesin tuaj Firefox

Mozilla Monitor

Kur jepni një adresë email në Mozilla Monitor, e harrojmë menjëherë pasi të kemi kërkuar për ndonjë përputhje në shkelje të ditura të dhënash — veç në na autorizofshi të vazhdojmë të mbikëqyrim cenime të reja për të dhënat tuaja personale.

Kontrolloni për cenime

Mozilla VPN

Shfletoni, shkarkoni dhe bëni punë në shërbyes në më shumë se 30 vende, për një lidhje të sigurt internet me një perspektivë të re.

Merrni Mozilla VPN

Pocket

Pocket rekomandon artikuj të cilësisë së lartë, në përkujdesje nga njerëz realë, pa grumbulluar historikun tuaj të shfletimeve apo ndarë të dhënat tuaja personal me reklamues.

Merrni Pocket-in

Llogari Mozilla juaj

Krejt të dhënat e njëkohësuara përmes Llogari Mozilla tuaj — nga historik shfletimi te fjalëkalimet — janë të fshehtëzuara. Dhe fjalëkalimi juaj i llogarisë është i vetmi kyç.

Merrni privatësinë dhe fjalëkalimet tuaj me vete kudo, me një Llogari Mozilla.

Që të krijohet një Llogari Mozilla, jepni email-in tuaj .

Duke vazhduar, pajtoheni me Kushte Shërbimi dhe Shënim Privatësie.

Lexoni Shënim Privatësie për produktet tanë