Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Motori më i ri i Firefox-it: Firefox Quantum

Firefox Quantum qe një revolucion në zhvillimin e Firefox-it. Më 2017-n, krijuam një shfletues të ri, të shpejtë si rrufe, që përmirësohet në mënyrë konstante. Firefox Quantum është Shfletues Firefox.

Shkarkoni Firefox-in

Firefox nuk mbulohet më në Windows 8.1 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Firefox nuk mbulohet më në macOS 10.14 e më poshtë.

Ju lutemi, që të përdorni Firefox-in shkarkoni Firefox ESR (Hedhje Në Qarkullim Me Mbulim të Zgjeruar).

Shënim Privatësie në Firefox

Mësoni më tepër mbi Firefox Quantum-in

    Privatësia mbi gjithçka

    Firefox-i nuk ju përgjon në internet. Ne ndalim funksionim cookie-sh të ditura gjurmuese prej palësh të treta dhe ju japim juve kontrollin e plotë.

    Super i Shpejtë

    Përfitoni shpejtësi dhe siguri. Firefox-i është i shpejtë, ngaqë nuk ndjek lëvizjet tuaja.

    Përherë në evoluim