Vullnetar te Mozilla!

#IAmAMozillian

Njihuni me moxillianë nga anembanë botës. Njihuni me projektet mbi të cilat kanë punuar dhe shihni se si po ndihmojnë tani.

Njatjeta, jam Rubeni, moxillian nga Spanja

Bashkëpunoj me bashkësinë Mozilla që prej 2004-s, duke ndihmuar në përkthim sajtesh, QA, asistencë për përdoruesit dhe marketing bashkësie. Kam ndihmuar gjithashtu në organizim veprimtarish në Spanjë dhe kryer detyra në fushën TI në gjirin e bashkësisë Mozilla Hispano.

Tani jap ndihmesë në:

  • Përkthimin e Mozilla.org-ut
  • Programin e udhëheqjes së më të rinjve në Mozilla Hispano
  • Veprimtari bashkësie

Njhuni me ca moxillianë të tjerë

Lexoni mbi rastet e tyre dhe zbuloni raste të tjera në Twitter me #IAmAMozillian