Извинете, но Firefox не е достапен за iOS во моментов.
Честитки! Ја користите најновата верзија на Firefox.
Се чини дека користите постара верзија на Firefox. Надградете ја преку Google Play.
Честитки! Ја користите најновата верзија на Firefox.
Се чини дека користите постара верзија на Firefox.
Firefox

Различен по дизајн

 • Гордо
  непрофитен
 • Иновативен
  заради тебе
 • Брз, прилагодлив,
  безбеден
Слика од Firefox
Благодариме што го преземавте Firefox! Како непрофитна заедница ние слободно можеме да иновираме со вашите интереси на ум, без да правиме компромиси под притисок. Ќе ја засакате разликата.
 1. 1. Започнете го процесот со кликнување на „Старт“. Вашето преземање автоматски ќе започне. Ако не, кликнете овде. Може да потрае неколку минути, но чекањето се исплати.
 2. 2. Кога ќе бидете прашани, одвлечете ја иконата на Firefox во вашата папка со апликции. Кликнете на „Старт“ за да го лансирате волшебникот за инсталирање на Mozilla Firefox. Потоа, само следете ги чекорите (го направивме процесот наједноставен што може да биде).
 3. 3. Одвлечете ја иконата на Firefox од папката со апликации до докот. Потоа, само кликнете на Firefox кога ќе сакате да сурфате! Сега сте спремни храбро да скокнете во нова ера на сурфање на Интернет. Кликнете два пати на иконата на Firefox секој пат кога ќе сакате да одите на мрежата.