Vullnetar te Mozilla!

  • 10 554 Moxillianë aktivë në mbarë botën
  • 39 veprimtari së afërmi kudo në botë
  • 87 gjuhë, që po shtohen, në çdo kontinent

#IAmAMozillian

Njatjeta, jam Mikaeli, moxillian nga Zvicra

Ndihmesën time e kam filluar që adoleshent më 2008, me arnime për Firefox-in. Katër vite më vonë vendosa ta bëhem zyrtarisht Mozilla Rep dhe që atëherë kam ndihmuar në ngritjen e bashkësisë Mozilla Switzerland.

Tani jap ndihmesë në:

  • Webmaker
  • Hack-a-tona
  • Localization

Veç organizimit të veprimtarive të bashkësisë në Zvicër, bashkërendoj gjithashtu edhe veprimtari në Gjermani dhe Austri, duke qenë kështu një nga vetëm pak moxillianë që ndihmojnë veprimtaritë në tre shtete të ndryshme — brenda dy muajsh njëri nga tjetri.

Objektivi im tani është të vazhdojë rritja e bashkësisë sonë mbarëbotërore, përmes përkthimesh dhe projektesh, hack-imi dhe Webmaker. Nëse ju intereson ju lutem, lidhuni me mua.

Njhuni me ca moxillianë të tjerë

Merrni përditësime bashkësie (Anglisht)