E doni web-in? Edhe ne e duam!

Hapni botën e zhvillimit web me Buletinin tonë javor të Zhvilluesve Mozilla. Çdo edicion ju sjell teknika kodimi dhe shembujt më të mirë, përditësime nga MDN,të dhëna rreth teknologjish të ardhshme, ndihmëza mjetesh zhvilluesish, etj.