• Gjurmim

  Se ç’bëni në internet është puna juaj, dhe mund ta ruani të tillë.

  Lërini gjurmuesit me gisht në gojë

 • Siguri kibernetike

  Hapni sytë, jini i përditësuar, dhe sigurohuni që fjalëkalimet i keni po aq në formë sa dhe ju.

  Kyçini

 • Survejim nga qeveria

  Vendosni se deri ku do duhej të shkonte – dhe mos i lini të tjerët ta kapërcejnë.

  Bëjini qëndresë