Lajme të mira - po përdorni
versionin më të ri të Firefox-it!

Lajme edhe më të mira - Firefox-i tani e tutje mbulon veçori që dikur lypnin shtojca shtesë.

Ju duhet ndihmë? Vizitoni Asistencën e Mozilla-s

Veçori më të mira,
përditësime më të pakët shtojcash

Firefox-i është zgjeruar që të mbulojë veçori që dikur lypnin shtojca shtesë. Tani e tutje, ato mbahen të përditësuara vetvetiu dhe administrohen përmes blocklisting, për më tepër siguri. Kështu mund të jeni në rregull me vetëm një përditësim Firefox-i.

Shkarkoni versionin më të ri:

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Ju duhet ndihmë? Vizitoni Asistencën e Mozilla-s

Të lodhur me përditësimin e shtojcave?
Tani mendon Firefox-i.

Me web-in që shkon përpara, ashtu bëjmë edhe ne. Firefox-i tani mbulon më tepër veçori që dikur lypnin shtojca, që kështu të mundni të shfletoni me më pak vithisje dhe ndërprerje. Plus, sistemi ynë blocklist ju mbron ndërmjet përditësimesh.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox