Merrini skedat tuaja me vete

Përdorini rrjedhshëm skedat tuaja të hapura, nëpër celular, desktop apo tablet me Firefox-in.

Shihini skedat tuaja të hapura nëpër pajisje celulare dhe tablete, duke bërë hyrjen te Llogaria juaj Firefox.

Shihini skedat tuaja të hapura edhe nëpër desktop dhe tablet. Thjesht hyni në një llogari Firefox ose krijoni një të tillë.

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox

Merrni aplikacionin

Lironi vend te email-i juaj

Ende i dërgoni vetes lidhje me email? Në vend të kësaj dërgoni skeda nga një pajisje në tjetrën.

Hidhuni nga një pajisje në tjetrën si mjeshtër

Filloni të shfletoni në një vend, vazhdojeni nga diku gjetkë.

Ndani me të tjerët pa çarë kryet

Të dhënat tuaja janë të sigurta me një Llogari Firefox.