Firefox: Rebel me një kauzë

Firefox-i është i pavarur dhe pjesë e organizmit jofitimprurës Mozilla, që lufton për të drejtat tuaja internetore, mban nën kontroll pushtetin e korporatave dhe e bën Internetin të përdorshëm nga cilido, kudo.

Pa kleçka

Firefox-i është krijuar nga një ent jofitimprurës. Kjo do të thotë se bëjmë gjëra që të tjerët s’i bëjnë dot, fjala vjen, krijim produktesh dhe veçorish të reja pa plane të fshehta. Jemi të parët në mbrojtje të të drejtave tuaja për privatësi, me mjete të tilla si Shfletim Privat dhe Mbrojtje Nga Gjurmimet.

Çka shihni, atë merrni

Ne besojmë se Interneti është për njerëzit, jo për fitime. Ndryshe nga kompani të tjera, nuk shesim hyrje te të dhënat tuaja. Kontrollin se cilët i shohin kërkimet tuaja dhe historikun tuaj të shfletimit e keni ju. Zgjedhje — ja ç’do të thotë Internet i shëndetshëm!

Shfletues me një mision

Veç luftës për të drejtat tuaja internetore, mbajmë gjithashtu nën kontroll pushtetin e korporatave, teksa punojmë tok me aleatë nga anembanë rruzulli për të ushqyer praktika Interneti të shëndetshme. Ndaj kur zgjidhni Firefox-in, ne zgjedhim ju po aq.