Merrni shfletuesin më të ri Firefox.

Dhe filloni të keni respektin që meritoni, me familjen tonë të produkteve "Privatësia Së Pari".

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox
  • Bëhuni pjesë e Firefox-it

    Lidhuni me një familje të tërë produktesh të respektueshëm, plus krej dijen që ju duhet për të mbrojtur veten në internet.

  • Fjalëkalime të transportueshëm

    Firefox Lockwise i bën fjalëkalimet që ruani në Firefox të përdorshëm që nga krejt pajisjet tuaja.

  • Mbroni privatësinë tuaj

    Shfletimi Privat pastron historinë tuaj për ta mbajtur atë të fshehtë nga çdokush që përdor kompjuterin tuaj.