Përdoreni Firefox-in në telefonin apo tabletin tuaj me iOS ose Android

Firefox-i është shfletuesi për celular i pavarur dhe duke e përdorur atë, ju përkrahni misionin e Mozilla-s dhe krijimin e një shfletuesi që lejon punim privat dhe personal.

  1. Shtojeni Firefox-in te pajisjet tuaja me Android dhe iOS