Provoni mjetet tona të reja të përpunimit të animacioneve te Developer Tools Challenger

Sa më shumë të dini rreth web-it, aq më e lehtë është ta bëni tuajin. Merrni pjesë në web duke testuar dijet tuaja mbi të, duke përdorur mjetet e reja që sjell versioni Firefox Developer Edition.

Mjetet e Zhvilluesit lypin shfletuesin Firefox Developer Edition. Që të merreni me këtë punë, së pari shkarkoni versionin Firefox Developer Edition.

Firefox Developer Edition — Shqip

Sistemi juaj mund të mos i plotësojë domosdoshmëritë e Firefox-it, por mund të provoni një nga këto versione:

Firefox Developer Edition — Shqip

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Sistemi juaj nuk i plotëson domosdoshmëritë për xhirimin e Firefox-it.

Që të instaloni Firefox-in, ju lutemi, ndiqni këto udhëzime.

Privatësia Në Firefox
  1. Shkoni te Dev Tools Challenger

    Vizitoni Dev Tools Challenger

    Përfshihuni

    Merrni pjesë te grupi Webdev Contribute Group dhe filloni të bashkëpunoni me moxillianë të tjerë nga i tërë rruzulli.