Firefox Sync

Преземете Firefox — Македонски

Your system may not meet the requirements for Firefox, but you can try one of these versions:

Преземете Firefox — Македонски

Вашиот систем не ги исполнува критериумите за стартување на Firefox.

Вашиот систем не ги исполнува критериумите за стартување на Firefox.

Please follow these instructions to install Firefox.

Firefox Privacy

Sync

Изгледа дека користите постара верзија на Firefox.

Sync е само една од суперфункционалностите што ги добивате единствено со Firefox.

Три, Четири, Синхронизирај

Се регистриравте и сега сте подготвени да му пристапувате на Вашиот Firefox било каде, било кога.

Земете го Вашиот Интернет со Вас

Синхронизирајте го Firefox каде и да го користите за да им пристапувате на Вашите обележувачи, лозинки, јазичиња и друго од било кој смартфон, таблет или компјутер.

Преземете Firefox — Македонски

Your system may not meet the requirements for Firefox, but you can try one of these versions:

Преземете Firefox — Македонски

Вашиот систем не ги исполнува критериумите за стартување на Firefox.

Вашиот систем не ги исполнува критериумите за стартување на Firefox.

Please follow these instructions to install Firefox.

Firefox Privacy

Можности

  • Дома

    Преместете се од работната маса на креветот без да пропуштите нешто. Пристапете им на отворените јазичиња од Вашиот смартфон или пак продолжете да прелистувате од Вашиот таблет.

  • На работа

    Останете во врска со сите информации што Ви се важни. Синхронизирајте ги лозинките и обележувачите кои што може да Ви затребаат во било кое време. Најбезбедно е што може да биде, исто како и Firefox.

  • Во движење

    Бидете во тек со омилените сајтови или пак завршете ја приказната што ја започнавте од дома — каде и да одите. Со Sync, тоа е поедноставно од кога и да е.